21 Aprilie 2004
Adio birocratiei la Primaria Buzau
La primaria Buzau a fost lansat oficial proiectul informatic de gestionare centralizata a documentelor si informatiilor. Acest fapt va conduce la eficientizarea activitatii administratiei municipale dar si la reducerea birocratiei in relatia cu cetatenii. Primaria Buzau a incheiat un contract cu Siveco si BCom Technologies pentru furnizarea si implementarea "Sistemului informatic de gestionare a activitatilor si informatiilor SIVADOC". Acest produs va conduce la fluidizarea circuitului documentelor si la facilitarea accesului la informatii in cadrul Primariei..23 Ianuarie 2004
BCom Technologies la finele celui de-al treilea an de
BCom Technologies anunta incheierea anului 2003 cu o cifra de afaceri in crestere cu 120% in comparatie cu cifra anului precedent. Performanta deosebita a companiei se reflecta nu numai in rezultatele financiare dar si in alti indicatori importanti: cresterea echipei de profesionisti, finalizarea cu succes a unor proiecte complexe, castigarea unui nume respectat in randul firmelor dezvoltatoare de solutii informatice, recunoasterea produselor si serviciilor noastre.


22 Ianuarie 2004
BCom Technologies isi largeste aria de competenta
Incepind cu luna ianuarie 2004 BCom Technologies isi extinde aria de competenta in zona serviciilor adaugind un nou domeniu de activitate : consultanta de specialitate pentru implementarea sistemelor de management al calitatii.
Primul client a fost SC VECTOR SOFTWARE SRL - cu sediul in str. Washington, nr. 32,sector 1, Bucuresti


15 Ianuarie 2004
Un nou proiect, o noua provocare
In primele zile ale acestui an, BCom Technologies a semnat un nou contract cu Siveco Romania pentru implementarea pachetului „Siveco Applications” la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca agentiile judetene Prahova, Dambovita si Arges.
Proiectul va avea o durata de 60 de zile si va avea un numar estimat de 30 utilizatori.


5 Decembrie 2003
BCom Technologies ocupa locul III in topul firmelor prahovene 2003
Aceasta manifestare se inscrie in sirul de evenimente organizate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie judetene, aflata in acest an la a X-a editie.
" Eveniment de referinta, sarbatoarea anuala a comunitatii de afaceri - Topul firmelor - este momentul festiv in care CCI Prahova isi premiaza fruntasii " asa si-a inceput cuvantul de bun venit dl. Aurelian GOGULESCU, Presedinte al CCI Prahova.
Scopul marturisit al acestor " Topuri ale firmelor " este acela de a promova firmele cu rezultate remarcabile la nivel de judet si national.
Metodologia de lucru pentru realizarea topului este rezultatul colaborarii cu membrii Comisiei pentru realizarea Topului National al Firmelor, care are ca atributie principala adoptarea metodologiei de lucru si analiza calitativa a rezultatelor obtinute prn prelucrare electronica. Comisia este constituita din membrii ai Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, Camerelor de Comert si Industrie Teritoriale, Ministerul Finantelor Publice, Organizatii patronale si Asociatii profesionale.
Sursa de date utilizata, atat pentru structurarea pe domenii de activitate si clase de marime, cat si pentru indicatorii utilizati, o constituie situatia financiara anuala a firmelor, depusa la organele fiscale.
Ocuparea unui loc pe podiumul de premiere al firmelor prahovene este un prilej in plus pentru firma noastra de a afirma succesul anului 2003, si ascendentul cursului nostru economic.


3 Iulie 2003
Sistemul de Management al Calitatii implementat in cadrul BCom Technologies este certificat in conformitate cu ISO 9001:2000
BCOM Technologies are implementat si mentine un sistem de management al calitatii, conform conditiilor din standardul ISO 9001: 2000, în baza auditului de certificare efectuat de AEROQ SA, membra a Organizatiei Europene pentru Calitate.

Certificatul AEROQ cofirma introducerea si aplicarea de catre BCOM Technologies a sistemului de management al calitatii în domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor plecând de la comercializarea produselor si a serviciilor corespunzatoare si ajungând la serviciile specifice de integrare si asistenta tehnica an domeniul IT&C.

Acest certificat atesta, atât pentru beneficiari cât si pentru partenerii nostrii, faptul ca BCOM Technologies aplica întregul set de proceduri generale, de sistem si operationale, menite sa asigure un nivel calitativ care sa corespunda solicitariilor si asieptarilor beneficiarilor de produse si servicii din domeniul nostru, dar si un control eficient asupra performantelor activitasii curente de operare în cadrul companiei.


3 Aprilie 2003
Bcom Technologies isi reinnoieste statutul de membru al Oracle Partner Network
Oracle este lider mondial in furnizarea de software pentru managementul informatiei, si a doua mare companie independenta producatoare de software in lume.
Cu venituri anuale de peste 10 miliarde de dolari, compania isi ofera produsele (baze de date, instrumente si aplicatii) precum si servicii de consultanta, instruire si suport tehnic in peste 145 de tari in intreaga lume.
Activitatea de succes desfășurată până în prezent cât și influența asupra întregului mediu IT din România face din Oracle Romania un jucător major pe piața locală, unde compania dispune de una dintre cele mai puternice echipe de specialiști, capabilă să ofere și să susțină pe plan local toate tehnologiile, soluțiile de afaceri și serviciile oferite de Oracle la nivel global. În perioada 1995-2000 Oracle România a înregistrat o creștere anuală de peste 30%, mult peste rata medie de creștere a pieței locale de IT apreciată la 11%.
23 Februarie 2002
BCom Technologies semneaza cu Siveco Romania un contract de parteneriat
Parteneriatul cu Siveco Romania, una din casele de software care se bucura de cea mai buna reputatie în România, a însemnat pentru Bcom Technologies reafirmarea profesionalismului echipei sale. Ne bucuram în continuare de aprecieri constant pozitive în cadrul colaborarii, atât din partea Siveco, ca principal contractant, cât si din partea beneficiarilor.
Dintre proiectele la care BCOM Technologies a participat ca partener Siveco, trebuiesc amintite cel putin doua:

-AEL - Asistent Educational pentru Scoli si Licee. Sistemul AEL este un sistem pus la dispozitia profesorilor si elevilor în procesul educational, pentru extinderea orizontului acestora spre tehnologia informatiei. Acest sistem acopera întreaga arie a invatamântului din România (scoli,licee,universitati).
-Sistem Informatic Integrat de Management destinat SNP PETROM, proiect complex ce va oferi beneficiarului fiabilitate, procesare sincronizata, coerenta a datelor, asigurându-se flux de date în sistem în timp real, corelat cu derularea activitatilor specifice.
Acest sistem reprezinta un puternic instrument care ofera conducerii organizatiei informatiile necesare adoptarii de decizii în timp util.